Om os

Hvem er vi?

Vi er en bæredygtig og tilpasningsdygtig virksomhed med et stort netværk, og succes der bygger på ordentlighed og samarbejde med andre.

I HAACK Recycling ApS arbejder vi dagligt på at udnytte så mange affaldsfraktioner som muligt, ved at findele og bearbejde materialer så de igen kan indgå i nye produktioner og produkter. Vi udvikler hele tiden nye metoder og finder nye markeder, til at afsætte materialer fra affaldsfraktioner, frem for at bruge jomfruelige råstoffer.

Vi forsøger at gøre vores produkters og materialers livscyklus så bæredygtige som muligt, via et tæt samarbejde med hele forsyningskæden, både før og efter varen har forladt vores virksomhed.


Det er vigtigt at vi kun bearbejder de materialer der ikke kan genbruges direkte, og vi ser ikke os selv som en enkeltstående løsning på den store verdensomspændende klimaudfordring i forhold til tekstilproduktion og forbrug. Vi tror på, at vi skal angribe problemet fra mange forskellige vinkler, så vi kan genanvende så meget som muligt i fællesskab.

Vi er altid åbne for dialog og for at udvide vores netværk, så giv os gerne et ring hvis du er nysgerrig, har en kreativ idé til samarbejde, eller noget helt andet.


CHRISTINA HAACK
CATHRINE B. SØRENSEN

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS GERNE

HAACK Recycling ApS

Odinsvej 24, 4100 Ringsted Denmark
CVR: 42 47 15 42
© 2022 HAACK Recycling ApS | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram