Køb vores produkter

Produkter af genanvendt tekstil

Vi er din sparringspartner hvis du ønsker et bæredygtigt produkt, der er produceret uden brug af nye materialer, og med materialer der ellers ville blive sendt til forbrænding eller deponi. Vi ønsker at benytte de materialer der ikke bliver udnyttet i dag, og genindsætte dem i værdikæden, så de kan få nyt liv som et alternativ til nye materialer der tærer på jordens ressourcer og bliver transporteret fra den anden ende af verden.

Vi bestræber os på at være så bæredygtige som muligt, og når vi siger bæredygtige mener vi det hele vejen rundt. Miljø aspektet er kun en del af det, vi skal også være socialt bæredygtige, og økonomisk bæredygtige for den sags skyld. Det er vigtigt at vores produkter går op i en højere enhed med lige så god eller bedre kvalitet som det der findes på markedet i forvejen, og ikke blot er et ringere produkt med et bæredygtighedsstempel. For hvis kvaliteten ikke er i orden vil produktet ikke fungere i længden, og det er ikke bæredygtigt!


Med baggrund indenfor produktion og industri, har vi en praktisk tilgang hvor der er kort vej fra tanke til handling. Ofte kan vi producere og levere prøvemateriale indenfor et par dage, da vi har en fleksibel produktion.

Vi har materialer fra mange forskellige virksomheder og brancher, og kan levere i forskellige kvaliteter og certificeringer, både nyt og brugt, så vi kan matche jeres behov bedst muligt, ud fra de krav I måtte have. Vi har prioriteret at have et meget fleksibelt set up, både i forhold til volumen og i forhold til output, så vi kan udnytte så mange forskellige fraktioner som muligt, og hurtigt kan skifte mellem materialer og krav til bearbejdningen.

Vi forlænger tekstilernes levetid ved at tilføje ny værdi til materialerne, og arbejder hen imod fuldstændig cirkularitet i vores produktudvikling.

Kontakt os hvis du ønsker at se hvilke muligheder, der er, for at du kan bruge vores genanvendte råvarer i din produktion, eller hvis du er nysgerrig på hvilke produktmuligheder der er.


CHRISTINA HAACK
CATHRINE B. SØRENSEN

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS GERNE

HAACK Recycling ApS

Odinsvej 24, 4100 Ringsted Denmark
CVR: 42 47 15 42
© 2022 HAACK Recycling ApS | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram